4 tips om uw woning er goed uit te laten komen!

Heeft u jarenlang met veel plezier in uw huis gewoond, maar bent u van plan om uw woning te verkopen of verhuren en wilt u de woning gaan toevoegen aan een woningoverzicht op het internet? Dan hebben wij hier een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet om uw woning er zo gunstig en goed mogelijk uit te laten komen.

1. Voeg zoveel mogelijk beelden toe.

Een foto zegt zoveel als duizend woorden. Het is daarom ook erg belangrijk om goede en vooral mooie foto’s van uw huis op het internet te zetten. Potentiële kopers of huurders zullen uw woning namelijk eerst beoordelen op de foto’s. Dit gebeurd vaak al in de eerste 5 seconden!

2. It’s all in the details.

Alhoewel een foto net zoveel zegt als duizend woorden, zijn de woorden toch ook echt belangrijk. Het is van groot belang om de bezoekers zoveel mogelijk informatie te geven over uw woning op een zo leuk mogelijk manier.

3. Kies een geschikte website om uw woning op te zetten!

Er zijn verschillende website waar u een woning te koop of te huur kunt zetten. Zo zijn er bijvoorbeeld website als Funda.nl die erg groot en massaal op heel Nederland zijn gericht. Meestal is het echter interessant om het vooral lokaal te richten. Een website zoals Findeo.nl richt zich alleen op verkoop, verhuur, huur of koop van woningen in Alphen aan den Rijn en het is volledig gratis!

4. Social media is een krachtige tool.

Het lijkt misschien cliché, maar het delen van de woning op social media is erg belangrijk! De kans dat mensen uw woning zien is namelijk vele malen groter!
Wilt u uw woning verhuren, verkopen of juist een woning huren of kopen? Dan bent u bij Findeo.nl aan het juiste adres!
> Wonen in Alphen aan den Rijn

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php