5 tips voor een nieuwe badkamer

Ga je verhuizen? Verbouwen? Of vind je het gewoon tijd voor een nieuwe badkamer? Lees dan deze 5 tips die jou zullen helpen bij het creëren van jouw droom badkamer!

  1. Maak een begroting. Een klein of juist een groter budget? Het maakt in principe niet uit, als je maar van tevoren een begroting maakt. Op deze manier kom je niet voor ongewenste verassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.
  2. Meet de ruimte op zodat je eenmaal in de winkel precies weet wat wel en niet in je badkamer zal passen. Bepaal naast de lengte, breedte en diepte ook waar en hoe hoog de ramen zitten.
  3. Bepaal de indeling. Nu je je budget weet en precies weet hoeveel ruimte je hebt is het tijd om de indeling te bepalen. Ga je bijvoorbeeld voor een bad of een douche? En kies je voor éénpersoons wastafel of juist voor twee? Wat men vaak vergeet is dat een radiator ook een belangrijk onderdeel van de indeling is. Bepaal waar en op welke hoogte je deze wilt hebben in je nieuwe badkamer!
  4. Maak een moodboard. Dit is een collage bestaande uit inspirerende afbeeldingen, teksten en voorbeelden van objecten voor jouw droom badkamer. Op deze manier krijg je een overzichtelijk beeld van welke stijl het beste bij jou en je badkamer past.
  5. Tijd om te winkelen! Op basis van de vorige vier stappen weet jij als het goed is precies wat je wilt hebben! Het is handig om naar een woonboulevard te gaan, zodat je meerdere winkels binnen kunt lopen om zo een weloverwogen keuze te maken. Natuurlijk kun je ook dingen online bestellen, bij bijvoorbeeld radiatoren is het online aanbood vele male groter!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php