Blauwe kussens voor overal!

Blauwe kussens voor overal!

Blauwe kussens doen het in de meeste inrichtingen heel goed. Blauw is immers een lekker neutrale kleur die goed te combineren is met allerlei andere kleuren. Er zijn natuurlijk een aantal inrichten en kleuren waar kussens in een blauwe kleur beter bij werken dan bij andere inrichtingen en kleuren. Als u al veel verschillende felle kleuren in uw inrichting heeft, kunnen blauwe kussens een risico zijn. Het kan natuurlijk zijn dat het goed uitpakt en uw kamer er vrolijk en gezellig uit gaat zien, maar het kan ook zijn dat uw inrichting met te veel felle kleuren bij elkaar te schreeuwerig wordt en uw kussens het kleurenpalet van uw kamer niet ten goede komen.

 

Kussens voor op de bank

 

Blauwe kussens voor op de bank

Blauwe kussens voor op de bank werken het allerbeste in een kamer met een kleurenpalet dat de kleur blauw ondersteunt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kamer met een paar blauwe elementen en een paar elementen in een neutrale, ondersteunende kleur als grijs of wit. Blauwe kussens voor op de bank doen het dan perfect als uw bank ook grijs of wit is, zeker als u de blauwe kussens voor op de bank dan nog kan combineren en een plaid blauw! Als u liever een ander kleuraccent in uw kamer aanbrengt, dan kan dat natuurlijk! U koopt dan simpelweg uw kussens en plaid in de kleur die u in uw kamer wenst, in het ideale geval natuurlijk in een kleur die past bij het kleurpalet in uw kamer!

 

Blauwe kussens bij een plaid blauw

Als u uw inrichting met blauwe kussens nóg huiselijker wil maken, zit u met een plaid blauw helemaal goed! Een vrolijk blauw kleedje over de rug van uw bank, of juist op het zitvlak, kan een perfect plaatje geven met blauwe kussens voor op de bank in een mooi ingerichte kamer. U kunt zich al helemaal voorstellen hoe comfortabel u op – of onder! – uw plaid blauw tussen de kussens een boek zit te lezen met een heerlijke mok thee of koffie… genot en comfort bereikt u gemakkelijk met mooie en leuke kussens en plaids.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php