Blum ladegeleiders

Of het nu gaat over besteklades, voorraadlades of lades in een nachtkastje, BLUM ladegeleiders zijn de oplossing voor elk ladetype. BLUM ladegeleiders hebben tal van voordelen en bezorgen je hiermee een zeer hoog gebruikscomfort!

Voordelen:

– Uitgerust met Blumotion
Ben je het harde geluid van dichtslaande lades ook beu? De blumotion zorgt er voor dat de lades steeds zachtjes en geruisloos weer sluiten. Dit is niet enkel aangenaam, maar ook praktisch ik gebruik. Ik denk hierbij aan bijvoorbeeld de besteklades in een keuken die meerdere keren per dag worden gebruikt!

– Servo- drive aanwezig.
Deze functie biedt je het allerhoogste bewegingscomfort. Het enige dat je moet doen, is deze zachtjes aandrukken. In combinatie met de Blumotion heb je een geruisloze lade!

– Tip- on mogelijk.
De Tip- On is ideaal bij greeploze toepassingen van lades. Bij de serie BLUM MOVENTO kan je zelfs opteren voor een Tip- On Blumotion!

– Hoge stabiliteit.
Zowel in gesloten als geopende toestand, bieden BLUM ladegeleiders een perfecte stabiliteit. Geen vervelende pinguin-efffect bij het sluiten of openen van de lades meer!

– Levenslange kwaliteit.
Natuurlijk biedt Blum een levenslange kwaliteit. Blum verdeeld een kwaliteitsvolle collectie meubelbeslag en is niet zomaar een van de grootste spelers op de markt.

De collectie.
Blum biedt verschillende modellen BLUM ladegeleiders aan. Zo heb je voor elke situatie de juiste geleider!

Blum Movento.
De Blum Movento biedt een uitzonderlijke lichte loop, die bovendien ook nog gesynchroniseerd is. Deze ladegeleider is in alle richtingen instelbaar, dus ook zijdelings en in diepte en is belastbaar tot 60 kilo.
Blum Movento laat zich ook toepassen in greep loze toepassingen dankzij de aanwezigheid van de handige Servo- Drive en Tip- on.

Blum Tandem.
Deze collectie biedt een uitgebreide keuze aan lengtes en is verkrijgbaar in gedeeltelijke of volledig uittrekbare ladegeleiders.
De opzettechniek biedt een zeer eenvoudige montage en als extraatje is deze lade steeds zeer eenvoudig te demonteren! Deze Blum ladegeleider is een van de meest veelzijdige op de hedendaagse markt!

Blum Standard.
Dit model dat al sinds de start van het bedrijf aanwezig is in de collectie, biedt een betrouwbare oplossing voor elke lade.
Perfecte loopeigenschappen, goede stabiliteit en volledig en enkel uittrekbare ladegeleiders. Dat zijn de basiskenmerken voor de serie Blum Standard!

Conclusie.

Al wie op zoek is naar kwaliteit voor een eerlijke prijs, zal bij BLUM de ladegeleiders vinden die hij zoekt.
Dit betrouwbare merk voorziet de perfecte ladegeleider voor iedereen die kwaliteit verkiest!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php