De aanschaf van een VELUX rolgordijn

Bij overlast in bepaalde ruimtes, zoals een vochtige keuken en/of badkamer of een slaapkamer waar te veel licht binnenkomt. Kun je een VELUX rolgordijn ophangen. Dakraampje.nl is een officiële dealer van VELUX rolgordijnen en zullen uitsluitend originele VELUX raamdecoratie leveren. De VELUX rolgordijnen worden binnen 1 werkdag bij jouw huis bezorgt of je kunt het afhalen in Arnhem. Voor het kiezen van het juiste VELUX rolgordijn kun je in het menu verfijnen en de code die op jouw VELUX dakraam staat invoeren. Zo krijg jij alleen nog maar passende opties te zien voor jouw VELUX dakraam. Bij Dakraampje.nl krijg je standaard 3 jaar garantie op de VELUX raamdecoratie. Er wordt jou een goede service, kwaliteit en een scherpe prijs aangeboden.

Verschillende soorten VELUX rolgordijnen

Je hebt verschillende soorten dakraam rolgordijnen. De VELUX rolgordijnen en raamdecoratie is er in vele soorten en maten, voor elk VELUX dakraam zou er een geschikt product zijn. VELUX denkt mee aan een duurzame oplossing, door middel van het FHC energie comfort gordijn die ook verduisterend is. Zo kun je voor jouw slaapkamer kiezen voor een DKL verduisterend rolgordijn, deze is er ook in elektrisch DML of op zonne-energie. Als je een minder warme zolder wilt kun je kiezen voor MHL buitenzonwering, deze is er ook weer in elektrisch MML of op zonne-energie. Voor zaken zoals overlast van insecten, vochtige ruimtes, geluidsoverlast of warmte en kou is er ook een oplossing. Voor overlast van insecten heb je bijvoorbeeld het insecten hor ZIL. Deze komt op de aftimmering van jouw dakraam te zitten. Bij last van warmte of kou in combinatie met geluid kun je een SHL handbediend rolluik nemen. De SHL handbediend rolluik is er alleen voor de nieuwere dakramen, soorten met letters in de code. Het rolluik zorgt voor een isolerend effect en verminderd daarbij de geluidsoverlast. Je hebt de keus uit een rolluik SML elektrisch of rolluik SSL op zonne-energie.

Het VELUX DKL verduisterend rolgordijn is in 24 verschillende kleuren verkrijgbaar, waarvan de basiskleuren wit, beige, donkerblauw en grijs zijn. Voor de kinderen is er nog een Disney of Star Wars print mogelijk. Het insecten hor ZIL heeft een aluminium kleurige zijgeleiding. De buitenzonwering is beschikbaar in antraciet en is net zoals de andere VELUX rolgordijnen op voorraad en binnen 1 werkdag bij u thuisbezorgd.

Het monteren van jouw VELUX rolgordijn of raamdecoratie

VELUX rolgordijnen en raamdecoratie worden gemonteerd met het bekende pick & click systeem. Dit zorgt ervoor dat jij het makkelijke en goed kunt monteren. Het is nu alleen een kwestie van de juiste code van jouw dakraam over te nemen en deze in te vullen op dakraampje.nl. Bij alle raamdecoratie wordt een handleiding meegegeven. Op YouTube kun je ook nog verschillende montage video’s vinden. Het insecten hor werkt wel anders, deze komt op de aftimmering van uw VELUX dakraam. Op de website vind je hiervoor de juiste maten.

Mocht je typeplaatje niet meer zichtbaar zijn dan kun je het matenoverzicht op de website bekijken om de juiste code te kunnen achterhalen. Voor meer hulp bij jouw VELUX rolgordijn kun je op de website terecht.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php