De interieur trends voor 2017

We zijn nu al een paar maanden verder in 2017 en er zijn al een aantal leuke nieuwe interieur trends langs gekomen. We gaan van een strakke inrichting in 2016, naar een jaar waar we gezelligheid en warmte het belangrijkste in ons huis vinden. Hieronder vind je vier trends waarmee je jouw huis net wat gezelliger en warmer kunt inrichten.

  1. De kleur van 2017

Groen zal één van de meest gebruikte kleuren van 2017 worden. Er zijn natuurlijk diverse tinten groen maar volgens kleuren instituut pantone zal de kleur “greenery” de meest populaire kleur van 2017 worden. De kleur groen is eenvoudig aan te brengen in het interieur en wordt vaak geassocieerd met groei, harmony en veiligheid.

 

  1. Een authentiek randje

De authenticiteit van het interieur wordt bepaald door de materialen, afwerkingen en objecten die worden gebruikt. In de loop van het jaar zullen er steeds meer handgemaakte voorwerpen in ons interieur verschijnen. Deze voorwerpen voegen waarde toe aan het interieur omdat het iets unieks en persoonlijks brengt.

 

  1. De Bank

Qua meubilair veranderen er ook wat dingen. De bank is niet langer strak en modern zoals in 2016, maar zachter en gezelliger. We willen thuis graag lekker relaxen en dit doen we op de bank. We kiezen daarom ook voor de gezellige en warme sfeer in ons huis, een comfortabele bank met grote zachte kussens mag dan niet ontbreken.

 

  1. Natuur in huis

Zoals bij punt één al beschreven is, wordt groen de kleur van 2017. Mosgroen, zacht lavendel en blauwgrijs zijn enkele trendkleuren die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. Het naar binnen halen van natuur kan daarom prefect met de trendkleuren van 2017. Van een klein bloemetje in een potje tot een grote kamerplant het mag allemaal.

 

Dit waren de interieur trends voor 2017. Uiteindelijk hoef je natuurlijk niet je huis 100% op de trends in te richten. Trends zijn er om te combineren met je persoonlijke voorkeuren. Zo wordt jouw huis namelijk echt jouw huis.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php