De leukste budget tuin ideeën

Een mooie tuin hoeft niet altijd veel geld te kosten. Er zijn veel goedkope manieren om je tuin stijlvoller te maken. In dit artikel geven we je Wooninspiratie met de leukste budget Tuin ideeën.

Ga voor vintage

In de plaatselijke kringloop kun je ook leuke dingen vinden voor je tuin. Zo kan je bijvoorbeeld goedkope tweedehands kopjes en schoteltjes kopen. Deze lijm je aan elkaar vast en je maakt kleine gaatjes in de zijkanten van de kopjes. Hier doe je een touwtje doorheen en je kunt ze ophangen aan een muur, balk, of in een boom. Leuk is om er vogelvoer in te doen. Dit geeft een gezellig effect.

Verf je eigen bloempotten

Maak leuke kleurrijke en originele bloempotten door ze zelf te vinden. Terracotta bloempotten kosten een paar euro bij de Intratuin. Koop er een paar en zorg dat je wat verf hebt. Verf de bloempotten in kleuren die jij mooi vindt en die bij jouw tuin passen. Zo heb je voor een paar euro een originele zelfgemaakte bloempot. De bloempotten kun je neerzetten maar ook ophangen aan muren. Maak een klein gaatje aan de zijkanten van de pot, rijg er een touwtje door en je kunt ze ophangen.

Doe-het-zelf tuinaccessoires

Leuke tuinaccessoires kun je eenvoudig maken met dingen die je in de natuur vindt. ZO kun je bijvoorbeeld een ‘ladder’ maken om verticaal te tuinieren. Ga het bos in en zoek 10 stokjes van ongeveer 15 centimeter lang. Leg de stokjes op de grond met steeds 5 centimeter ertussen. Bindt de stokjes en elkaar met stukjes touw. Aan de bovenkant plaats je wat extra touw zodat je de het laddertje vast kan spijkeren op een witte muur. Zo heb je een gratis tuin accessoire die je helemaal zelf gemaakt hebt. Je kan de ladder gebruiken om klimop of een andere plant tegenaan te laten groeien.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php