Dit zijn de musthaves voor je tuin

Je kent het wel, je buren die een hele mooie en uitgebreide tuin hebben. Jij wilt dat natuurlijk ook! Vaak denken mensen dat het veel moeite kost om een mooie tuin te hebben. Dat is natuurlijk helemaal niet nodig. Soms kan je al met iets kleins een groot verschil maken. In dit artikel ga ik je leuke inspiratie ideetjes geven om jouw tuin nog leuker te maken.  

 

Markiezen 

Misschien heb je er nog nooit van gehoord maar je hebt ze vast wel gezien! Een markies is het als het ware een zonnescherm in een boogvorm. Markiezen zien er vaak leuk en zomers uit. Het voordeel van een markies is dat je er lekker onder kan zitten. Zo heb je geen last meer van die felle zon!

 

Regendouche

Een regendouche is een douche in de tuin. Regendouches zijn ideaal met het warme weer. Een druk op de knop en je kan lekker een verkoelende koude douche nemen. Je kan er ook lekker makkelijk je plantjes water geven. Heerlijk! 

 

Verandazonwering

Een verandazonwering is ideaal voor in de zomer. Je kan er lekker onder chillen zonder dat de felle zon in je gezicht schijnt. Een verandazonwering zorgt voor een heerlijke verkoeling. 

 

Automatische sproeier 

Ben jij te lui om je plantjes en bloemetjes water te geven? Dan is de automatische sproeier een musthave voor jou! De automatische sproeier geeft jouw planten automatisch water. Het fijne is dat de sproeier ook kan bewegen, zo hoef je niet bang te zijn dat sommige planten geen water krijgen. Je zelfs een timer instellen. 

 

Ik hoop dat ik jou een beetje geholpen met deze tips. Weet jij toevallig ook leuke producten? Stuur mij een berichtje! 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php