Een e-sigaret kopen?

Het dampen van een e-sigaret is tegenwoordig ook in Nederland al helemaal in, steeds meer rokers stappen over op de elektrische variant van de tabak sigaret. Rook jij al jaren en heb je al vele stop pogingen gedaan maar wil het maar niet lukken om van de tabak sigaret af te komen? Dan kan de e-sigaret hier prima bij helpen.

Ook staan steeds meer horeca bedrijven het toe dat er een elektrische sigaret in hun zaak wordt gedampt. In de Nederlandse wet staat hier over dat de e-sigaret op iedere openbare ruimte gebruikt mag worden, met als uitzondering op plekken die anders voorschrijven. Steeds meer onafhankelijke onderzoeken tonen aan dat een e-sigaret vele male minder schadelijk is dan een sigaret waarmee tabak gerookt wordt, daarom wordt er niet meer zo lastig gedaan over het dampen van de e-sigaret.

De e-sigaret begint ook steeds meer bij het Nederlandse straat beeld te horen, kijk om je heen als je in een gemiddelde stad loopt in Nederland en je zult niet lang hoeven zoeken tot dat je iemand tegen komt die een e-sigaret aan het dampen is of vast houd.

Waar koop je een e-sigaret?

Als je overweegt een e-sigaret te gaan kopen is dat uiteraard een verstandige keuze, echter is het wel slim om even na te denken waar je deze wil gaan kopen. De e-sigaret is geen heel ingewikkeld apparaat maar het is wel aan te dat je je laat adviseren welke e-sigaret de beste is voor jouw persoonlijke situatie.

En aangezien je vandaag de dag e-sigaretten kunt kopen bij tankstations, supermarkten en op nog vele andere plaatsen waar het personeel niet is opgeleid om degelijk advies te geven over e-sigaretten is het verstandig ze daar ook niet te kopen. Je doet er goed aan om naar een e-sigaret speciaalzaak te gaan en je tot in detail te laten adviseren wat het beste is en hoe alles werkt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php