Een eigen schuur bouwen – waar moet je goed op letten?

Als je op het platte land werkt of simpelweg leuk vindt om je grote tuin te onderhouden, dan kan een schuur bouwen in dat geval verstandig zijn. In dit artikel vertellen wij op welke punten je moet letten bij het kiezen van de juiste materialen bij de verbouwing.

Hulp van experts

Het is moeilijk om een groot ding zelf te bouwen. Vooral als je geen kennis hebt van zaken zoals: het bouwen, onderhouden en afmeten van de loods. Wij adviseren daarom om hulp te vragen aan experts die lange ervaringen hebben. Geef altijd duidelijk aan wat de totale grootte van de schuur/loods moet worden. Er zijn verschillende varianten beschikbaar en de goothoogte begint vanaf 3 meter tot 4 meter. Ik heb zelf ervoor gekozen om een goothoogte van 4 meter te kiezen, omdat ik best hoge kasten heb, zodat ik veel kwijt kan per vierkante meter.

Hoe vind je de juiste afmetingen?

Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, moet er eerst gekeken worden naar het einddoel van de schuur. Als je van plan bent om de schuur als magazijn te gebruiken voor je tuinspullen, dan zal het verstandig zijn om het volgende te volgen: Als je tuin relatief gezien klein is, dan adviseer ik om een hoge goothoogte & korte lengte/diepte te kiezen. Dit zorgt ervoor dat de schuur niet te lang is, waardoor Zoals ik in het vorig kopje al duidelijk heb aangegeven, kan je bij een hogere schuur relatief gezien meer kwijt per vierkante meter. De expert komt langs en bekijkt hoe groot het oppervlakte is. Op basis daarvan zal hij bepaalde punten adviseren die vervolgens

Als de boodschap van dit artikel helder en duidelijk is, dan ben je praktisch gezien klaar genoeg om je eigen loods te bouwen . Toch wil ik er nog op attenderen om onze tip niet te vergeten, namelijk :Vraag advies aan een expert en wees concreet in je wensen en behoeften.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php