Ga voor extra luxe met onderkelderen

Heb je al eens gehoord van de term ‘onderkelderen’? Dit is een innovatieve manier om meer ruimte onder jouw woning te creëren. Vaak wordt dit principe toegepast als de fundering hersteld moet worden. De grond ligt dan toch al open, dus is er meteen ruimte om een extra woonlaag te creëren onder het pand. Onderkelderen heeft veel voordelen, je creëert meer ruimte en dat biedt oneindig veel kansen voor jouw woning! Vandaag vertellen we je meer over het luxegevoel dat onderkelderen biedt!

 

Positief effect van funderingsherstel

Onderkelderen is de silver lining van funderingsherstel. Heb je problemen met jouw fundering? En ga je over tot funderingsherstel? Zorg dan dat je je goed laat informeren over onderkelderen, want dit wil je weten! Voor een relatief kleine extra investering kun je een extra ruimte over de hele oppervlakte van het pand laten aanbrengen. Je krijgt er dus als het ware een hele verdieping bij! Dit is niet alleen heel fijn, maar de waarde van het huis neemt ook toe. Denk maar eens aan die extra vierkante meters erbij komen met deze innovatieve oplossing!

 

Het luxe gevoel van onderkelderen

Met behulp van verschillende technieken kun je zoveel mogelijk daglicht in de onderkelder laten komen. Hierdoor ontstaat een lichte ruimte en het ultieme luxe gevoel. Je kunt met behulp van een binnenhuisarchitect kijken hoe je de ruimte bij de huidige woning kunt betrekken. Bijvoorbeeld met een trap of een groot raam van vloer tot plafond. De extra ruimte kun je gebruiken voor een slaap- of studeerkamer, een kinderkamer of een thuiskantoor. Kortom, mogelijkheden genoeg! Je bent toch al bezig met verbouwen, dan kun je het maar beter meteen goed doen zodat je er nog jaren plezier van hebt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php