Het bed waar je kind zijn hele jeugd plezier van heeft

Leander; het bed waar je kind zijn hele jeugd plezier van heeft.

Inmiddels zijn Leander bedden wereldwijd bekend als het meegroeibed voor kinderen. Dit Deense merk combineert functionaliteit met eenvoud en schoonheid in hun ontwerpen. De bedden van Leander zijn gemaakt om samen met je kindje mee te groeien van baby in een ledikant tot een leuke sofa in een tienerkamer.

Je koopt dus een bed van Leander voor in de babykamer en zet het in elkaar als een ledikantje, met de bodem en het matras vrij hoog. Zo hoef je niet te bukken om je baby uit zijn bedje te halen. Zodra je kindje begint te staan en zich aan de zijkant van het bed gaat optrekken, kun je de bodem lager maken, en wordt het zo een veilig ledikantje om in te slapen en spelen. Zie hier een voorbeeld van een schitterend Leander baby ledikant bedje.

Zodra je kleintje groot genoeg is om zelf in en uit zijn bedje te klimmen, kun je de zijkanten gemakkelijk verwijderen. Dan heb je een kleuterbedje van 70 bij 120 cm over. Dit kun je later weer verlengen met de junior kit die bij het bedje hoort, en er een kinderbedje van 70 bij 150 cm van maken. De kit bestaat uit houten verlengstukken voor de bodem en de zijkant, en een verlengstuk voor het matras.

Als tiener kunnen ze nog steeds gebruik maken van een Leander bed, omdat het zo slim is ontworpen dat je er een sofa van kunt maken, waarop ze samen met vrienden tv kunnen kijken of games kunnen spelen.

Leander bedden zijn zo gemakkelijk om te bouwen dat je alleen de bijgeleverde inbussleutel nodig hebt. Dus je hoeft maar een enkele keer te investeren in een stevig en veilig Leander bed, en je kind kan er vanaf geboorte tot hij het huis uit gaat gebruik van maken. Geef het bed steeds een andere functie door het om te bouwen, en een andere look door het beddengoed te verwisselen. In een handomdraai heb je een nieuwe kamer voor je kind.

Natuurlijk is Leander niet het enige merk dat kwalitatieve ledikanten, baby bedjes en peuter bedden maakt, zie hier overzicht.

Waar te verkrijgen? Bij CozyKidz natuurlijk. Contactgegevens:

Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom, Nederland
Telefoon: +31 85 065 6434
E-mailadres: info@cozykidz.nl

Ze hebben nu ook een handige montage dienst indien je geen zin hebt om het bed zelf te installeren.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php