Het upgraden van jouw zwembad

Beschikken jullie over een zwembad in de tuin? Wat heerlijk! Het is goed voor lichaam en geest en je kan het zo vaak doen als je wilt. We hebben natuurlijk een top zomer gehad in Nederland waardoor je optimaal hebt kunnen genieten van het zwembad, maar door een paar dingen toe te voegen aan het zwembad is het mogelijk om het hele jaar door te genieten. Op deze manier heb je geen apart fitnessabonnement meer nodig in de winter en kun je gewoon sporten in jouw achtertuin.

 

Overdekken van het zwembad

Door een zwembad af te dekken haal je nog meer uit je zwembad. Ten eerste is het fijn op het moment wanneer er neerslag valt, dan kan je gewoon lekker binnen zwemmen. Doordat je het zwembad af dekt, zorg je er ook voor dat de energiebesparing tot wel 70% kan oplopen. De warmte van het bad blijft erg goed in het water hangen, waardoor je langer kan genieten van warm water. Daarnaast komt er ook minder vuil in het water, dat bespaart weer  in schoonmaaktijd.

 

Zwembadverwarming

In koud water zwemmen kan in de zomer natuurlijk heel lekker zijn, maar in de winter is de temperatuur van het water wel een ander verhaal. Gelukkig is de warmte van de zon niet de enige manier om een zwembad op te warmen. Je kan een zwembad verwarmen door een warmtepomp, elektrische verwarming of een warmtewisselaar. De luxe van een verwarming is dat je het hele jaar door kan genieten van het zwembad met temperatuur naar wens.

 

 

 

Afspoelen naast het zwembad

In een zwembad zit natuurlijk veel chloor om het schoon te maken, dus wanneer je zwembad uitkomt ruik en voel je dit ook. Geen zin om in je natte kloffie naar de douche binnen in het huis te lopen? Dan is de buitendouche een aanrader! Op deze manier heb je de luxe om meteen te douchen wanneer je uit het zwembad stapt.

 

Een zwembad hebben is al een luxe, maar als je deze punten ook nog toepast is jouw zwembad helemaal af!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php