Huis snel verkopen

Snel uw huis verkopen? Het lijkt tegenwoordig heel eenvoudig. De woningmarkt is behoorlijk geëxplodeerd. Het lijkt dan ook een koud kunstje om uw woning te verkopen. Maar er komt heel wat kijken bij een woningverkoop. Uw woning moet bijvoorbeeld wel gevonden kunnen worden. Een goede makelaar zorgt ervoor dat uw huis op woningwebsites zoals Funda en Jaap komt te staan. Daarvoor moeten er wel professionele, uitnodigende foto’s gemaakt worden.

 

Bepalen van de woningwaarde

De makelaar zal in eerste instantie bij u thuis langskomen om na te gaan wat de woningwaarde is. U krijgt een antwoord op de vraag voor welk bedrag u de woning kunt verkopen. Dat is een hele belangrijke vraag, want u wilt natuurlijk niet met een restschuld achterblijven. Als u momenteel een hypotheek heeft van 190.000 euro en u kunt u de woning voor 175.000 euro verkopen, dan heeft u een fors verlies. Het is dan ook verstandig om eerst na te gaan hoeveel de woning waard is, voordat deze in de verkoop wordt gezet.


Open dag

Als de woning eenmaal te koop staat dan is het wachten op de eerste mensen die de woning komen bezichtigen. Is er naar uw idee te weinig aanloop, dan kunt u ervoor kiezen om een open dag te organiseren. Tijdens zo’n open dag stelt u de woning open voor iedereen die wil komen kijken. Bezoekers hoeven hier geen afspraak voor te maken. Zo vergroot u de kans op een snelle verkoop. Informeer bij de verkopende makelaar naar de open dag mogelijkheden. Veel succes met de verkoop van uw woning!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php