Interieur ideeën voor jouw huis

Zit je in de woonkamer en wordt je ook zo zat van je huidig interieur? Sta dan nu op van je bank en onderneem actie. Veel mensen denken dat een nieuw interieur in je huis veel tijd en geld kost. Dat hoeft natuurlijk niet! Twee maanden geleden ging ik naar woonwinkel Rotterdam. Ik heb hier echt de tijd van mijn leven gehad. Ik kreeg veel advies en inspiratie tips. Vervolgens ben ik direct aan de slag gegaan met mijn interieur. Het eindresultaat: een mooie nieuwe woonkamer die er heel knus uit ziet. In dit artikel ga ik je tips en inspiratie ideeën geven voor een nieuwe interieurstijl.

 

Industrieel

Je kent het vast wel: urban, groovy en stoer. Een industriële interieur staat bekend om zijn stoere en uitdagende stijl. Vaak wordt er gebruik gemaakt van mooie leren stoelen en hanglampen. Ben jij een echte stad liefhebber? Dan is dit zeker het interieur dat bij jou past!

Retro

Ben jij liefhebber van oldskool en felle kleuren? Dan is een retro stijl zeker jou stijl. Vaak zie je in een retro interieur een mooie klassieke kast met een vinyl speler erop. Verder mag een boekenkast of rek zeker niet ontbreken. Heerlijk op de bank ploffen met die 80’s muziek en een goed boek in je hand.

 

Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur staat bekend om zijn less is more stijl. Er wordt veel gebruik gemaakt van wit en hout. Het interieur gebruikt ook veel licht zodat de ruimte ook groter lijkt. Kortom, een Scandinavisch is een interieur waar je helemaal tot zen kan komen.

 

Heb jij nog leuke ideeën voor een nieuw interieur? Stuur mij een bericht!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php