Keuken trends voor 2017

Keuken trends voor 2017
In 2017 dient de keuken steeds meer als een tweede woonkamer of een verlengstuk hiervan. Een gezellige en comfortabele keuken is daarom niet te missen in je huis. Door de onderstaande trends te verwerken in jouw keuken zal deze nog gezelliger en comfortabeler worden.

 1. Pitt cooking
  Waarschijnlijk ken je dit begrip nog niet, dit komt omdat het nog een redelijk nieuw begrip is. Pitt cooking houdt in dat de kookpitten in het werkblad verwerkt zijn. Je hebt dus geen aparte kookplaat maar gewoon een aantal pitten die uit het werkblad steken. Hierdoor krijg je een bijzondere uitstraling in de keuken. Daarnaast is het ook nog eens handig, omdat je zelf kunt kiezen welke pitten je in je werkblad wilt.2. Houders voor tablets & smartphones
  Met de dag wordt onze wereld mobieler, smartphones en tablets zijn altijd binnen handbereik en dat is in de keuken niet anders. Tijdens het koken is het alleen wel handig om je handen zo vrij mogelijk te houden. Vandaar dat er steeds vaker houders voor een tablet of smartphone in de keuken verwerkt worden, zo kun je bijvoorbeeld makkelijk het recept bekijken tijdens het koken.

  3. Zwevende keukenkasten
  Als je een kleine keuken hebt maar deze toch wat groter wil laten ogen, dan zijn zwevende keukenkasten de oplossing. Omdat deze los van de grond hangen creëren deze meer ruimte in de keuken. Zwevende keukenkasten zijn niet alleen voor kleine keukens een oplossing. Ook voor grote keukens is het een goede keuze. Dit komt omdat het de keuken een luxere en ruimere uitstraling geeft.

  4. Natuurlijke kleuren en planten
  Aangezien groen in 2017 de trendkleur is, verschijnen er ook steeds meer keukens in aardse of natuurlijke kleuren. Met name warme groentinten gaan we komend jaar zien. We zien ook steeds vaker dat mensen planten in de keuken zetten, naast dat dit goed past bij de natuurlijke trendkleuren is het ook nog eens positief voor de hoeveelheid zuurstof in huis.

  5. Kokend waterkraan met uittrekbare slang of handgreeploze keukenapparaten
  De quooker flex is een kokend waterkraan met uittrekbare slang. Dit apparaat maakt de waterkoker overbodig en heeft veel voordelen tegenover een gewone kraan. Je spoelt makkelijk de wasbak schoon of maakt binnen een mum van tijd een paar kopjes thee. Ook zullen handgreeploze keukenapparaten zeer populair worden in 2017. Miele introduceerde begin dit jaar een nieuwe ArtLine-apparaten. Dit zijn ovens, vaatwassers, koelkasten en diepvrieskasten die opengaan door middel van touch.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php