Kies eens voor een zwarte voordeur

Bijna elk huis in elke straat heeft ofwel een donkerbruine voordeur van hout, een voordeur met gecoat aluminium of een witte houten voordeur. Dit komt omdat veel mensen een huis hebben met bakstenen muren die niet geverfd zijn of omdat voordeuren veel kosten en ze niet te veel geld hieraan willen uitgeven. Echter zijn er ook modernere voordeuren opgekomen de laatste tijd. Zo heb je ook de zwarte voordeur, die je huis meteen die modernere look geeft. Zwart is namelijk zeer in de laatste jaren. Zeker mat zwart gecoat metaal voor binnendeuren of in de keuken. Trek de lijn door naar buiten voor die moderne look.

Zwart is het nieuwe wit

Vroeger kozen de meeste mensen alles in het wit. Dit omdat wit je huis groter doet lijken door de weerkaatsing van het licht op witte muren of ander wit interieur. Wit blijft nog steeds in voor de muren en de keuken maar de laatste jaren is hier mat zwart bijgekomen. Mat zwart geeft namelijk die propere en moderne look, zeker tussen al dat wit. Te veel wit wordt namelijk ook te veel en zeker indien je op safe wilt spelen, is zwart een veilige keuze om met wit te combineren.

Weinig kuisen

Zwart heeft nog een zeer groot voordeel, namelijk dat je er niet veel vuil op ziet. Dit in grote tegenstelling met wit. Vanaf er op een witte muur of deur vlekken of stof zit, zie je het meteen. Hierdoor is zwart een betere keuze voor bepaalde meubels of deuren die sneller vuil zouden kunnen worden door veel gebruik. Zwart geeft hiernaast ook die industriƫle look. Veel jonge mensen kiezen voor industrieel wanneer ze een huis renoveren en hierbij hoort ook meestal zwart en cognac kleuren. Om alles te laten samenhoren, geeft een industriele voordeur net die extra touch aan je huis.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php