Kleuren en je vensterbank, wat doe jij ermee?

Kleuren en je vensterbank, wat doe jij ermee?

Het kiezen van het juiste model vensterbank bij je inrichting is een leuke maar uitdagende klus. Eindeloos blaadjes, websites en winkels afstruinen om dat ene model te vinden dat perfect past bij jouw huis. En eindelijk heb je hem, het model vensterbank dat perfect past bij jouw interieur en jouw woonwensen. Maar dan volgt nog de vraag, in welke kleur ga ik de vensterbank plaatsen. De kleur van je venster is namelijk erg belangrijk voor de uitstraling en sfeer in je huis. Hieronder kun je meer lezen over de effecten van verschillende kleuren.

Witte vensterbanken (RAL 9010)

Een witte vensterbank helpt de contouren en texturen van je venster nog meer naar voren te brengen. Het heeft een klassieke doch moderne uitstraling die eigenlijk wel past in elke interieurstijl. Het mooie aan deze kleur is dat het eenvoudig gecombineerd kan worden met diverse accentkleuren en dat het je huis een rustige en ruimtelijke uitstraling geeft.

Zwarte vensterbanken

Het effect van zwarte vensterbanken wordt vaak onderschat, het geeft je woning een elegante en rustieke uitstraling. Het is een mysterieuze kleur die gecombineerd kan worden met verschillende soorten accentkleuren, die hierdoor nog meer in het oog springen.

Grijze vensterbanken

Grijs wordt ook wel de flexibele kleur genoemd. Met grijs kun je nog veel kanten op met de rest van je kleuren in het interieur. Waar wit een veel ruimtelijker effect creëert en zwart een verkleinend effect, zit grijs hier precies tussen in. Er wordt zowel licht geabsorbeerd als gereflecteerd.

Antraciet

Antraciet wordt veelal gebruikt in industriële interieurstijlen maar kan ook uitstekend gebruikt worden in andere interieurstijlen. Je kan er prima een warm en gezellig interieur mee creëren.

Wil je meer weten over welke kleur het beste past binnen jouw woon- en droomwensen, neem dan ééns een kijkje op MooieVensterbanken.nl. Hier kun je meer lezen over de verschillende vensterbanken en de effecten op je interieur.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php