Leefbeton, niet alleen voor hipsters!

Een lekkere industriële look is tegenwoordig niet alleen maar weggelegd voor hippe koffietentjes waar hipster-moeders met de bakfiets bij elkaar komen als de kids naar school zijn. Deze look is inmiddels ook niet meer weg te denken uit onze huishoudens! Begrijpelijk, want het draagt bij aan een moderne en stoere uitstraling voor je woning. Ook is het enorm duurzaam en is het materiaal natuurlijk hoogwaardig. Waarom moet ook jij een betonnen vloer nemen? Lees het hier!

Slijt bijna niet

Cement is zo sterk dat de kans op slijtage enorm klein is. Laat deze vloer nou net gemaakt zijn op cementbasis. Handig! Je kan er zelfs nog voor kiezen om een extra beschermlaag op de vloer aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de vloer watervast is en beter beschermd tegen krassen. Dit is natuurlijk ideaal als je kinderen in huis hebt rondlopen die wel eens wat omgooien. Over de slijtage van je vloer hoef je je dus zeker geen zorgen te maken!

Schoonhouden gaat super makkelijk

Het gladde uiterlijk van de leefbeton vloer is niet alleen super strak en mooi, maar ook nog eens functioneel. Als je gaat dweilen of stofzuigen kan er namelijk niks tussen voegen blijven hangen! Dus, geen tijd of zin om elke paar dagen te stofzuigen en te dweilen? Een leefbeton vloer is de uitkomst voor jou.

Vloerverwarming!

Onder een leefbetonnen vloer is het mogelijk om vloerverwarming te installeren! Koude voeten zijn dus verleden tijd. Verder is het een ultieme tip om de leefbetonnen vloer in de badkamer te leggen. Met deze vloer heb je namelijk geen last van schimmel!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php