Materialen voor uw dakafwerkingen

Voor de dakafwerking van uw dak kiest u voor zetwerk op maat. Met dit proces wordt materiaal precies op maat gerealiseerd zodat het exact op uw dak past. Zetwerk op maat kan toegepast worden met lood, zink, aluminium maar ook Plastisol. En met de aangegeven dikte, afwerking en zelfs de kleur kan bepaald worden om uw dak geheel naar eigen wensen samen te stellen.

 

Wat houdt Zetwerk Plastisol in?

Met dit materiaal is vrijwel elk detail te realiseren en hierdoor is het ook gemakkelijk te zetten. Zetwerk Plastisol kent veel voordelen. En door zijn weersbestendige kleurcoating, die in vele kleuren verkrijgbaar is, verlengt het de levensduur van het materiaal. Wil u Plastisol combineren met andere dakmaterialen? Plastisol word naadloos geplaatst, verzekerd u van nauwkeurig eindresultaat en is dus prima in combinatie van andere materialen te gebruiken.


Toepassing van Zetwerk Plastisol

Bij zetwerk op maat worden daktrimmen, afdekkappen en boeiborden gerealiseerd van Plastisol materiaal. Ten opzichte van andere materialen heeft Plastisol vrijwel geen onderhoud nodig en is het bestand tegen corrosie en kromtrekking. Het wordt wel aangeraden om het regelmatig schoon te houden om de uitstraling te behouden.


Zoekt u dakmaterialen voor een plat dak?

Een goede afwerking van uw dak is essentieel om lekkage te voorkomen. Er zijn een drietal materialen die toegepast worden voor uw platdakafwerkingen. Dit zijn EPDM, Bitumen en PVC. EPDM wordt het hoogst aanbevolen door zijn lange levensduur en snelle plaatsing. Door zijn elastische eigenschappen is het onderhoudsvriendelijk, scheurt het niet en bij schade kan het gemakkelijk hersteld worden. Bitumen en PVC zijn ook nog opties. Deze materialen worden echter minder snel aangeraden door hun korte levensduur en omdat ze moeilijk te plaatsen zijn.

 

Nog geen keuze kunnen maken?

Heeft uw advies nodig bij het maken van een keuze uit een materiaal voor uw dak? Er zijn genoeg dakgroothandels met een ruime voorraad om u door gespecialiseerde vakmensen te laten adviseren over de verschillen tussen materialen. Het plaatsen van een dak gebeurd ook niet iedere week. Dus het is begrijpelijk dat u zich afvraagt welk materialen u voor uw dak nodig heeft.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php