Meest gestelde vragen infrarood sauna

In dit artikel willen we antwoord geven op de meest gestelde vragen op het gebied van de infrarood sauna. Welness zal daar ook in terug komen en de gezondheid. Wij vinden het belangrijk dat u gezond blijft en dat al uw onzekerheden op welk aspect dan ook ontnomen worden.

Waarom is douchen zo belangrijk bij gebruik van de sauna? Het staat namelijk overal aangegeven?
Wanneer u doucht dan zorgt u ervoor dat het vet van uw huid verwijderd. Dit vertraagt de transpiratie en wil je dus bij een sauna sessie wehalen. Vergeet niet goed af te drogen, want ook het vocht van de douche kan uw transpiratie vertragen.

Is een infrarood sauna sessie goed voor mijn immuumsysteem/ gezondheid?
Ja zeker! Niet alleen uw immuumsysteem waardoor u minder snel ziek wordt, maar het verstrerkt ook de bloedsomloop (verlaging vloeddruk) en uw hart gaat er op voorruit. Dit komt doordat uw lichaam in volledige onspanning komt. Daarnaast ontlast het de nieren, verwijderd het perifere bloedvate en zorgt voor een verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen in het lichaam.

Mogen kinderen ook in een sauna sessie?
Dat mag zeker. Alleen moet er dan wel een ouder bij zijn en mag de sessie niet te lang duren. Een infrarood sauna is in dat opzicht veilig, omdat het minder warm is. 

Kan de sauna een migraine voorkomen?
Ja het kan in feite een migraine voorkomen, maar dan moet u dit wel goed plannen. Wanneer de migraine aanval al bezig is zal de sauna of infrarood sauna niet echt helpen. Op het juiste tijdstip de sauna betreden kan de migraine voorkomen of verlichten. Dit hangt wel van de persoon af dus dit geldt niet voor iedereen.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php