Op zoek naar een lichtkoepel? Lichtkoepeltje.nl is waar je moet zijn!

Ben jij op zoek naar een lichtkoepel voor jouw woning? Lichtkoepeltje is dan het juiste adres! Lichtkoepeltje is namelijk dé lichtkoepelspecialist van Nederland. Zij leveren lichtkoepels van allerlei topmerken voor een scherpe prijs. Ze bieden deze namelijk standaard aan met de laagste prijsgarantie en je pakt ook nog eens korting mee! Wat voor lichtkoepel je ook zoekt, Lichtkoepeltje heeft het.

 

Lichtkoepels zijn een hele goede aankoop voor je woning. Met een koepel maak je je woning namelijk écht af. Lichtkoepels laten daglicht binnen wat niet alleen sfeer creëert maar ook goed is voor je gezondheid! Nou denk je misschien, waarom zou ik voor een dakkoepel kiezen in plaats van voor een extra raam in huis? Een extra raam in huis laat inderdaad extra licht binnenkomen, maar een lichtkoepel laat tot wel 50% meer licht binnen dan een raam. Een verstandige keuze om te gaan voor een koepel dus!

 

Sfeer creëren door middel van een lichtkoepel

 

Door op de juiste manier gebruik te maken van daglicht valt er een goede sfeer te creëren in je woning. Hoe doe je dit? Door de juiste lichtinval kun je een ruimte geheel andere uitstraling geven. Al helemaal als het zonnetje schijnt wordt de impressie van de ruimte heel anders als het zonlicht door het dak binnenkomt dan wanneer er enkel licht binnenkomt door de ramen. Door gebruik te maken van een lichtkoepel verkrijg je een mooie lichtinval. Hoeveel licht je wilt doorlaten kan je zelf bepalen. Ze kunnen namelijk gefilterd en gedoseerd worden zodat jij precies zo veel licht binnen krijgt zoals je zou willen.

 

Het grote assortiment

 

Lichtkoepeltje heeft een ruim aanbod lichtkoepels op de website. Zo bieden ze Basic lichtkoepels aan, Lichtkoepel Excellent en Lichtkoepel HR++. Dit zijn ieder aparte categorieën zodat jij precies krijgt wat je zoekt. Lichtkoepeltje biedt 85 verschillende afmetingen aan. Hierdoor zit er altijd een geschikte koepel voor je bij. Alle koepels zijn verkrijgbaar met verschillende extra’s. Denk aan een inbraakwerende lichtkoepel, duurzame lichtkoepels, met ventilatie, met dakbetreding en elektrische koepels enz. Welke soort je ook kiest, ze worden allemaal voor je gemonteerd. Naast dat de koepel voor je gemonteerd wordt komt deze standaard ook nog eens met 10 jaar garantie. Elke lichtkoepel wordt aangeboden voor een scherpe prijs en er zijn dan ook regelmatig aanbiedingen. Maar dit is niet alles! Bestel je een lichtkoepel van boven de € 200,- dan is deze binnen enkele dagen binnen én wordt deze ook nog eens gratis verzonden (binnen Nederland vasteland). Laten bezorgen in Vlaams België? Geen probleem. Voor een kleine € 30,- wordt de koepel ook bij jou thuisbezorgd.

 

Ben jij nieuwsgierig naar welke mogelijkheden er liggen voor jouw woning? Neem dan een kijkje naar alle verschillende aangeboden modellen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met Lichtkoepeltje mocht je vragen hebben. Lichtkoepeltje heeft gegarandeerd een lichtkoepel voor jou tussen het assortiment zitten. Dus wil jij meer sfeer in huis of simpelweg extra licht creëren? Ga dan naar lichtkoepeltje.nl!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php