Pure ontspanning voor lichaam en geest – Helo sauna’s

Niets is fijner om even heerlijk bij te komen in uw eigen sauna, maar wat voor sauna past het beste bij u? Helo sauna is wereldwijd de grootste saunafabrikant, met diverse binnen- en buitendesignsauna’s en infrarood sauna’s. Hieronder wordt kort de verschillende soorten sauna’s uitgelegd.

Helo Infraroodsauna of een traditionele sauna?

Bij een traditionele sauna wordt de luchtvochtigheid teruggebracht en wordt de warmtebron 75 tot 100 graden Celsius wat zorgt voor een algehele verbetering van de doorbloeding, gezonde huid en diepe ontspanning. Bij een infraroodsauna wordt de warmte in tegenstelling tot een traditionele Finse sauna door middel van infraroodverlichting direct door het lichaam geabsorbeerd. Een Helo infrarood sauna is met name geschikt voor mensen met (snel) spierpijn, reumatische aandoeningen en stress. De infraroodstralen dringen namelijk snel door in uw spieren en maken deze los en soepel. Zo is er ook de Helo Pure Infra, welke de laagste elektrische straling en velden bevatten en hierdoor het veiligst zijn voor uw gezondheid. Uiteraard zijn er verschillende soorten designs en types infrarood sauna’s en traditionele sauna’s, elk met hun eigen voordelen.

Als u van plan bent een sauna te kopen is het belangrijk dat u een professionele of ervaren specialist in de hand neemt, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een van de specialisten die ik hierbij aanraadt is Bubbels & Jets, welke al 15 jaar ervaring heeft in het leveren, bouwen en op maat maken van sauna’s. Lees hier meer over Helo sauna’s.

Wilt u liever een andere badkamermeubel of zoekt u bijvoorbeeld douchecabine met wastafel? Neem dan eens een kijkje op tegeldepot.nl

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php