Rioolservice Utrecht

Bij ORS rioolservice worden riool- en aanverwante problemen in de regio Utrecht aangepakt en opgelost, voor zowel particulieren, bedrijven én horeca. Door uitstekende contacten en samenwerking met de verschillende gemeenten in de regio kan Rioolservice ORS die extra service bieden waar de klanten bij gebaat zijn. Hieronder vindt u een korte samenvatting van de diensten die we voor u kunnen verrichten. Riool ontstopping, aanleg en onderhoud van riolering zijn slechts een klein deel van de diensten die we voor u kunnen uitvoeren.

Camera inspectie

Om te constateren waar de knelpunten liggen is het gebruikelijk om eerst een camera inspectie uit te voeren. Hierbij gaat een kleine camera het rioolsysteem in om te controleren of alles nog goed doorloopt. Als er verstoppingen zijn kunnen we hiermee de locatie vaststellen. Ook mogelijke verstoppingen kunnen hierdoor eenvoudig vermeden worden.

Rioolvervanging

Soms betrekt u een woning waarvan u al weet, of er later achter komt dat de rioleringen te oud en niet goed onderhouden is. Soms kan het dan nodig zijn om het hele rioolsysteem te vervangen. Uiteraard kunnen we dit ook voor u in goede banen leiden.

Gootreiniging

Naast rioleringen zijn dakgaten en afvoerkanalen ook een belangrijk punt waar vaak een verstopping kan ontstaan. Zeker als u in een groene omgeving woont waar veel bladeren van de boom kunnen vallen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php