Schuifdeuren

Schuifdeursystemen aanbrengen, heeft t.o.v. gewone deuren, vele voordelen. Schuifdeuren kunnen hun diensten bewijzen in de badkamer en keuken. Maar ook in woon-en slaapkamer geeft dit systeem veel pluspunten. Schuifdeuren in de keuken,slaapkamer, badkamer of woonkamer, het kan allemaal. Een schuifdeur geeft een mooie toevoeging aan de ruimte waar deze word toegepast. Ze kunnen worden gebruikt om twee ruimtes van elkaar te scheiden. Multifunctioneel en heel subtiel. Eén van de vele voordelen die een schuifdeursysteem biedt is de ruimtebesparende werking. De ideale oplossing voor kleine ruimtes. Ook een keuken afsluiten van het woongedeelte heeft zo z’n voordelen. Het is prettig wanneer er bezoek is, dat deze niet direct de keuken in kijkt.
Storemax schuifdeuren
Storemax biedt de klant de mogelijkheid een schuideurkast helemaal naar eigen inzicht aan te brengen. Er is de gelegenheid om deuren op maat te laten maken maar ook heeft Storemax zelfbouwsystemen. De zelfbouwdeuren kunnen door een ervaren klusser zelf op maat worden gemaakt. Schuifdeuren van Storemax zijn enorm functioneel en geschikt voor elke woonstijl. Om de juiste keus in een schuifdeursysteem te maken, is het verstandig om de website te bekijken en inspiratie op te doen. Met de montagefilmpjes en handige tips kan een schuifdeursysteem helemaal zelfstandig in elkaar worden gezet.
Schuifdeursysteem R-60
Voor een kamerhoog schuifdeursysteem kan gekozen worden voor de R-60.
De R-60 schuifdeur, is een rollend systeem wat geschikt is voor een zwaarder deurpaneel tot en met 60 kg. Omdat dit systeem geschikt is voor de zwaardere deurpanelen, zijn deze goed bruikbaar om kamerhoge schuifdeuren te creëren. Ervaren klussers maar ook de beginneling, kunnen deze schuifdeuren prima op maat maken.
Het dragen van de zwaardere paneeldeuren kan met het daarvoor speciaal ontworpen R-60 systeem heel goed als scheidingsdeur tussen twee ruimtes worden gebruikt.
Een sterk maar ook betaalbaar systeem wat zelf gemonteerd kan worden. Er is voldoende keus in kleuren om bij elk e woonstijl de juiste tint te kiezen. Voor elk interieur een gepaste schuifdeur van Storemaxdeur te krijgen.
Aanschaf
Tegelijk met de aanschaf van de R-60 deuren kunnen direct de onderdelen worden gekocht. Deze zijn los verkrijgbaar. Bij montage kun je de onderdelen zelf op maat zagen. De mogelijkheden voor eigen montage zijn eindeloos. Er moet echter wel rekening mee worden gehouden dat het draagvermogen niet meer dan 60 kilo is.
Voor het R-60 schuifdeursysteem zijn verschillende deurpanelen in het assortiment van Storemax.
Nodig voor het zelf monteren
De kant- en klare deurpanelen voor het R-60 systeem zijn 8 mm. dik. In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er witte en antraciet deuren maar ook verkrijgbaar in donker en licht eiken. De zelfbouwsets van de Storemax R-60 bestaan uit verschillende onderdelen zoals; rails voor boven- en onderzijde, plafondrail en bovengeleiders. Zijlijsten voor een breedte van 8 mm en bodemwielsets, stoorstrip en vloerrail. Ook alle bevestingsmaterialen zitten in de zelfbouwset.
Bijgevoegd is een montagehandleiding, die duidelijk stap voor stap aangeeft hoe een schuifdeursysteem moet worden gemonteerd. Kijk voor meer inspiratie en informatie op de website.

 

Bron: www.123verbouwen.nl

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php