Sfeervolle tuin creëren

Een belangrijke trend van de afgelopen tijd is het combineren van verschillende materialen. Zowel voor het interieur als voor de tuin geldt deze trend. Verschillende materialen kunnen samen een enorme sfeervolle tuin creëren. Een graag geziene combinatie is de combinatie van hout met staal of aluminium. Daarnaast zien de ook de ontwikkeling in kunststof met teak.

Een veel gekozen tuinstijl in 2018 is toch wel de botanische tuin. Voornamelijk de verschillende planten en bladeren kenmerkt deze stijl. Allerlei accessoires waarin de botanische kenmerken terugkomen vinden we terug in de tuinen.

De kleur die we dit jaar veel terug gaan zien is groen. Het kan om allerlei verschillende soorten groen gaan. We zien de kleur vooral terugkomen in de verschillende decoratie en accessoires. Met meer kleur in de tuin creëer je een ontspannen sfeer om volledig tot rust te komen.

Nog een belangrijke trend die we terugzien is het doortrekken van binnen naar buiten. De interieurtrends op het gebied van meubilair en kleuren wordt doorgetrokken naar buiten zodat er een compleet plaatje ontstaat.

Om nog wat moderne elementen in de tuin toe te voegen wordt er vaak gekozen voor het gebruik van schanskorven. Steenkorven kunnen zowel gebruikt worden als erfafscheiding of als bijvoorbeeld decoratiebakken, gevelbekleding en nog veel meer. Er zijn oneindig veel mogelijkheden met de schanskorven. Zo zijn ze volledig op maat te maken zowel voor de vorm als voor de inhoud. Een uniek element wat zorgt voor die natuurlijke uitstraling.

De laatste trends geven veel mogelijkheden om er je eigen draai aan te geven. Zo kun je veel verschillende materialen en stijlsoorten combineren om er een gezellige en sfeervolle tuin van te maken.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php