Tuinoverkapping voor jouw tuin

Met de warme temperaturen is het natuurlijk heerlijk om buiten in de schaduw te kunnen zitten en te genieten van uw tuin. Er zijn veel voordelen aan tuinoverkappingen, je kunt namelijk altijd droog in de tuin zitten, je hoeft de tuinmeubelen niet op te ruimen want ze staan droog en het biedt extra ruimte voor jouw klussen of hobby’s.

Traditionele uitstraling

De houten veranda met dakpannen geeft een heerlijk landelijke en traditionele uitstraling. Het ziet er stoer en modern uit. Het voordeel van dakpannen zijn dat het er erg koel zal blijven, bovendien is het een aanwinst voor je huis. Jouw tuin wordt er mooier op en zal zeker meer waard worden. Je kunt ervoor kiezen om de veranda vrijstaand in de tuin neer te zetten maar het kan ook zeker mooi staan tegen de gevel van jouw huis.

Grootte

De grootte van de veranda is een belangrijk punt om over na te denken tijdens de keuze van een overkapping. Wat ga je erin zetten en wil je er nog plek hebben voor eventuele opslag van bijvoorbeeld fietsen of jouw BBQ. Wil je alleen maar achterover liggen of wil je er ook onder eten. Het is goed om dit allemaal even uit te schetsen zo zie je of je nog ruimte hebt om er überhaupt doorheen te lopen. Denk dus aan de inrichting!

Sfeer

Het is natuurlijk van belang dat het gezellig staat in jouw tuin, zorg er dus voor dat er evengoed beplanting naast de veranda komt te liggen. Zet plantenbakken onder de veranda, dat maakt de tuin minder stedelijk en ziet er ook gewoon leuk uit onder de veranda. Net als de tuinoverkappingen kun je ook dit laten doen door Edbijker tuinen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php