Waar moet je op letten bij de aanschaf van een bladblazer?

Je kent het wel, je tuin ligt weer helemaal vol met blad en je kunt het gras of de tegels bijna niet meer zien. Daar wil je natuurlijk van af, dus je wilt een bladblazer kopen, maar waar koop je die eigenlijk en belangrijker, waar moet je op letten? Als je een goede bladblazer wilt kopen en het liefst ook nog binnen je budget zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Maar uiteraard zijn er ook een aantal merken en bladblazers waar je nooit mee fout kan gaan, een Husqvarna bladblazer is eigenlijk altijd een goede optie bijvoorbeeld. Hieronder zetten we de belangrijkste punten op een rijtje waar jij rekening mee moet houden bij de aanschaf van een bladblazer.

Wat is jouw situatie

Bij de aanschaf van een bladblazer is één ding voornamelijk van belang, wat is jouw situatie, oftewel waar en hoe ga je de bladblazer gebruiken. Beschik je over een klein terras met één boom waar bladeren vanaf komen, of gaat het over een grote tuin met grasveld. Afhankelijk van jouw situatie kun je bepalen of je een grote, of eerder een compacte bladblazer nodig hebt. Want voor een klein terras is een compacte bladblazer met zuigfunctie vaak afdoende. Maar heb je nou een grotere tuin en wil je graag snel grote hoeveelheid blad bij elkaar blazen? Dan kun je het beste een grote bladblazer met een groot blaasvermogen kiezen.

Groot aanbod aan bladblazers

Als je dan ongeveer bepaald hebt wat voor een soort bladblazer je nodig hebt dan kom je natuurlijk bij het punt dat je een bladblazer gaat uitkiezen. Vaak blijkt dit toch erg lastig te zijn, voornamelijk door het grote aanbod aan bladblazers, van groot tot klein, met of zonder zuigfunctie, geschikt voor grind of niet en benzine of elektrisch? Na het lezen hiervan begint het je misschien al te duizelen. Het belangrijkste is in ieder geval om het niet ingewikkelder te maken dan nodig en eens goed bij veenma.nl of een andere winkel rond te kijken. Zo krijg je snel een beeld van het aanbod. Kom je er niet uit? Vraag dan eens een expert om met je mee te denken. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php