Woning trends 2019

In 2018 zag je trends voorbij komen zoals: rozengoud en metrotegels. Momenteel leven wij al leven in 2019 en daarmee zijn een aantal nieuwe trends meegekomen. In dit artikel doe je de nieuwe woonkamer inspiratie op voor 2019

Ambachtelijke armaturen ontwerptrends

Wat je momenteel ziet is een verschuiving bij veel decorateurs. Zij willen zich meer aanpassen aan lokale kunstenaars. Ambachtelijke armaturen zorgen voor een persoonlijke look en kunnen door het hele huis worden toegepast. Het geeft een natuurlijk element aan jouw huis.

Natuurlijke elementen

In 2019 zien we vooral dat de natuurlijke materialen aan terrein winnen. Materialen zoals beton, steen en graniet hebben in 2019 zijn intreden gedaan. Deze materialen geven een natuurlijke sfeer aan de ruimtes in en rondom je huis.  Voor woninginspiratie kan je natuurlijk verschillende blogs bekijken.

Bloemen patronen

We zullen dit jaar veel meer bloemenpatronen in huizen gaan tegenkomen. De patronen zullen overdreven zijn en vol met contrasten. Bloemenpatronen zijn tijdloos en kunnen in veel kamers worden toegepast.

Koper design trends

Rose-goud was een veel geziene trend in 2018, maar in 2019 verwachten wij dit een stuk minder te zien. Wat vooral in trek is zijn de koperen accenten in woonkamers.. De rode en oranje tinten geven een natuurlijke en frisse look aan je kamer.

 

De kleuren zwart-wit

De kleuren zwart en wit zijn ook enorm populair. In vele artikelen worden de voordelen van deze kleuren besproken. Zo zouden de kleuren je een gevoel van balans en durf geven.

Geometrische patronen

Het opnemen van geometrische patronen is geen nieuwe trend, maar zullen naar verwachten meer worden opgenomen in verschillende ruimtes. De kleuren worden vetter met oversized patronen.

We kopen dat we jou door middel van dit artikel weer een beetje op de hoogte te hebben gebracht over de nieuwste trends in 2019. Mocht je meer willen weten over de nieuwe woning inspiratie dan kan je altijd onze website bezoeken.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php