Tijd voor een opknapbeurt!

Als jij in het bezit bent van een bootje, zorg er dan voor dat je boot klaar is voor de zomer. De meeste boten kunnen elk jaar wel een opknapbeurt gebruiken. Een rvs ketting is een handig gereedschap die je kluswerk gemakkelijker maakt. Zo kun je gemakkelijk zware objecten aan elkaar vastzetten en ben jij op een veilige manier bezig!

 

Je leert steeds betere manieren om bepaalde klusjes te voltooien aan je boot. Je leert terwijl je deze uitvoert. De meeste booteigenaren willen dat hun boot er optimaal uitziet, zodat ze kunnen schitteren op het water! Schilderwerk is een onderdeel wat onvermijdelijk is en goed moet worden bijgehouden door een booteigenaar. Vooral door de aparte weersomstandigheden in Nederland, heeft een boot veel te verduren.

 

Schilderwerk

Wees je bewust van het materiaal van je boot, voordat je begint met schilderen. Een stalen boot roest namelijk veel sneller, als je niet voor een goede beschermlaag zorgt. Daarnaast moet er voldoende hechting en laagdikte worden aangebracht dit scheelt talloze keren opnieuw verven van je boot. Ga dus eerst op onderzoek uit van het materiaal van je boot en begin dan met het aanbrengen van een onder laag.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php